Yoga bij Sanga

 

Overzicht van de yoga-verbindings-cycli 💜

 

🐚 Sanga yoga

Cyclus wekelijkse lessen – maandagavond – 90 min

🌈 Chakra yoga

Cyclus wekelijkse lessen – dinsdagavond – 75 min

💫 Vrouw-en-Verbinding

Cyclus van samenkomsten 1x in de 3 weken – zaterdag – XL les – 2 uur

Met een vaste groep vrouwen samenkomen. Zodat de veilige bedding die tijdens de lessen gecreëerd wordt, zich verdiept omdat we elkaar leren kennen. 

Liefs, Kim

 

Yoga om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Yoga om terug te komen bij jezelf. Yoga om je lichamelijke /emotionele en spirituele behoeftes beter te leren kennen. Yoga om je grenzen beter aan te leren geven. Yoga om te verwerken wat je in het dagelijks leven moeilijk ruimte kunt geven.

Yoga in een intieme, veilige groep vrouwen. Yoga waarin je je mag laten dragen. Yoga waarin je gezien wordt, waarin je jezelf mag laten zien. Omdat het veilig is, omdat je je over durft te geven, omdat je voelt dat alles van jou welkom is. Het mooie, het lieve, maar ook het verdrietige, lelijke en boze.

In drie verschillende yogalessen onderzoeken we

🙏 Het zelfherstellend vermogen van het lichaam

🙏 De kracht van als vrouw samenkomen

Je leest hieronder wat meer over de diverse lessen & hun thema’s, maar wat je hierboven las geldt voor alle lessen. Veiligheid, verbinding en jij, jouw vrouw-zijn staat centraal. Let’s Sanga!

Wat anderen zeggen over Yoga, Sanga & Kim

Door aanmoediging van mijn omgeving ben ik midden in mijn burn-out naar een proefles van jou gegaan. Na je warme ontvangst en 5 minuten les voelde ik al: dit is het, hier zit ik goed. Je weet altijd precies te zeggen en aan te voelen wat ik nodig heb. Je woorden hebben me vaak omhelst en vastgehouden, zodat ik los mocht & kon laten. Dat was voorheen zo goed als onmogelijk.

– Anky

Als deelnemer voel je de stevigheid van voorbereiding en verder sluit Kim intuïtief naadloos aan op de behoeftes van de groep in-het-moment.

Voedend. Verbindend. Plezier.
Onwijs onder de indruk!

– Iefke

10/10 would recommend.

In haar fijne ruimte heb ik het gevoel dat ik helemaal mezelf mag zijn. Kim weet altijd precies in te spelen op dat wat nodig is en af te stemmen op ieders persoonlijke behoeftes. Met haar kundigheid en persoonlijke aandacht begeleidt ze je volledig tijdens de inspanning en óók de ontspanning. Hierdoor merk ik dat ik heel veel baat heb bij de lessen, zowel op lichamelijk als op mentaal vlak.

– Joyce

Sanga yoga

Een nieuwe yogavorm, waarbij mijn liefde voor lichaamsbewustzijn & de helende kracht van de stem gecombineerd worden. De lessen bestaand uit 3 elementen:

🐚ruimte maken en bewustzijn vergroten in het lichaam door middel van yoga,

🐚bekend raken met jouw helende stem door middel van eenvoudige, krachtige oefeningen,

🐚diepe ontspanning uitnodigen in een extra lange savasana (eindontspanning) met sound healing door mijn stem & mijn instrumenten.

In afstemming op de energie van jullie de dag van de les, zullen we passende yogahoudingen doen. De helende stem oefeningen zullen een magische toevoeging zijn op je leven. Het is zo bijzonder hoe de stem ons dichter bij onszelf kan brengen als we ons over durven te geven aan alle geluiden die door ons heen willen komen. Belangrijk om te weten is dat het niet gaat om ‘mooi’ zingen. We gaan klanken maken, die kunnen niet fout zijn. Ze zijn een weerspiegeling van jouw Ziel & ik ben zó benieuwd hoe jouw Ziel zich wil laten horen!

🐚Start bij genoeg aanmeldingen op maandag 27 mei, van 20.00 – 21.30u

🐚Aantal lessen aankomende cyclus: 7.

🐚Data: 27 mei, 3 en 10 juni – Sanga’s vakantie – 15, 22, 29 juli en 5 augustus.

🐚De uitwisseling voor de Sanga cyclus is €129,50 en kan via een betaalverzoek, of contant (voorafgaand aan de les) gedaan worden.

Chakra yoga

In een cyclus van 7 tot 9 weken onderzoeken we samen de energie en kwaliteiten van de chakra’s, met mediaties afgestemd op ieder chakra, yogahoudingen die aansluiten bij het chakra en korte deelrondes gedurende de les. We verbinden met de energie, die misschien niet altijd voelbaar, maar wel altijd aanwezig is. Verschillende plekken in het lichaam komen één voor één voorbij. Door ons te focussen op steeds een andere plek in het lijf, vergroten we de mogelijkheid om in ons bewustzijn te krijgen welke ervaringen er op die plek aanwezig zijn. Stap voor stap, op jouw eigen tempo.

🌈Start bij genoeg aanmeldingen op 28 mei van 20.00 – 21.15u.

🌈Aantal lessen aankomende cyclus: 7.

🌈Data aankomende cyclus: 28 mei, 4 en 11 juni – Sanga’s vakantie – 16, 23 en 29 juli en 6 augustus.

🌈 De uitwisseling voor de chakra cyclus is €105 en kan via een betaalverzoek, of contant (voorafgaand aan de les) gedaan worden.

💫 Vrouw-en-Verbinding

Dit zijn XL yogalessen, waarbij het eerste uur puur gericht is op aankomen in het lichaam door mediatie en yoga. Het tweede uur verdiepen we ons op verschillende manieren in ons eigen systeem. Dit kan door stem expressie, door een InnerEssence Soul Journey, met een thee ceremonie of oefeningen die helpen het lichaamsbewustzijn te vergroten.

Op basis van jou input voel ik aan en vul ik in, dus iedere samenkomst zal anders zijn. Misschien werken we met een thema, verdiepen we ons in de cyclus van de natuur, uiten we ons door middel van onze stem, of help ik je dieper zakken in je eigen Essentie. Mijn wens is dat je in dit kleine stukje tekst voelt dat alle ruimte er is om aandacht te geven aan dat wat er in je leeft. En dat dat goed is.

 

💫Yoga: intuïtief, restauratief & yin

💫Verdiepende kwaliteiten: stem expressie, intuïtief bewegen, ontdekken van kundalini energie, soul journey, sound healing

💫Bij inschrijving wordt gevraagd naar je favoriete moment: dinsdagochtend van 11.00 – 13.00u of zaterdagochtend van 13.00 – 15.00u. Bij genoeg aanmeldingen start er een les op beide tijden.

💫Data aankomende cyclus: dinsdag 21 mei, 11 juni, 16 juli en 6 augustus & zaterdag 25 mei, 15 juni, 20 juli en 10 augustus.

💫De uitwisseling voor deze yoga XL cyclus is €120 en kan via een betaalverzoek, of contant (voorafgaand aan de les) gedaan worden.

Wat anderen zeggen over Yoga, Sanga & Kim

Na een yogales is mijn hoofd leeg en dan lukt het me niet om te zeggen, maar ik wil toch even gezegd hebben dat ik jouw lessen heel erg fijn vind. Ik kijk er iedere week naar uit. Je maakt het persoonlijk en je weet het altijd voor elkaar te krijgen om datgene te benoemen wat er zich naast lichamelijk ook intern afspeelt. Bijna telepathisch.

– Joyce

Ik heb al vele lessen yoga van Kim gehad. Ik kwam bij haar als een totale beginner en ben ontzettend blij dat zij mij in de yoga heeft geïntroduceerd. Ze geeft fijne lessen waarin ze haar groep goed aanvoelt, daardoor geeft ze vaak precies de juiste aanwijzingen. Door Kims yogalessen ben ik veel bewuster geworden van de spieren in mijn lichaam en hoe ik ze moet aanspreken. Hier heb ik dagelijks profijt van!

– Hanneke

Ik wil je heel graag bedanken voor je fijne lessen. Je begeleid me steeds terug naar een heel rustig en stil deel in mijzelf en dat is mega fijn 🙏 dat was ik al een poosje kwijt.

– Kelly