Sanga

Betekent “contact, verbinding, vriendschap”

Kim Spieringhs

Het leven op deze mooie Aarde is elke dag opnieuw een uitnodiging om ervaringen op te doen, zodat het vinden van balans steeds makkelijker wordt. Zo zie ik dat. Balans is dan de plek waarin je voelt dat alles goed is zoals het is. Dat jij goed bent zoals je Bent. Waarin niet het gevoel van moeten, maar het gevoel van Zijn overheerst.  Omdat we al Heel zijn. Er was een periode in mijn leven dat ik erachter kwam dat dat het geval wel móést zijn, dat ik al Heel was, want ik voelde me kapot, en niemand kon me helpen om beter te worden. Iets in mij zei me toen dat er ook niemand is die mij beter kan maken, behalve ikzelf.

 

Dit innerlijke Weten bracht me op een pad waarvan ik het bestaan niet wist. Het pad waarop alles moeiteloos gaat, zolang je de stroom van het leven durft te volgen. Mijn innerlijke stem heeft me gebracht tot waar ik nu ben, en ik deel wat ik van haar en over haar geleerd heb graag met jou, zodat jij ook vanuit moeiteloosheid kunt leven.

 

Sanga Breda

Sinds 2020. Wat begon als een yogastudio zoals die er zoveel zijn, ben je inmiddels welkom om in mijn studio in veel bredere zin met jou Zijn te verbinden. Op een holistische manier. Dat kan door middel van yoga, ceremonies, vrouwencirkels of in de natuur met een groeps-stiltewandeling. Ook individueel is er begeleiding voor je; in holistische sessies, InnerEssence Journey of met een privé yogales. Ik laat jou weer contact maken met je intuïtie, met je innerlijke stem.

 

Ten alle tijden staan zowel je fysieke, emotionele en spirituele lichaam centraal, omdat ze met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. In de sessies die we doen, de lessen, ceremonies of cirkels die je bijwoont, hoop ik dat je je meer bewust wordt van deze lichamen, zodat je leert voelen wat ze je vertellen, zodat je voelt waar je grenzen liggen, waar je naar balans verlangt, zodat je weer in je eigen centrum komt. Want in dat centrum ligt je kracht.