Cirkels & Ceremonies

 

Speciaal voor Vrouwen. Let’s Sanga

Agenda

April

 

Volle maan Cacao ceremonie

Donderdagavond 6 april

Van 19.30 tot 22.00u

€33

Nieuwe maan Mini Retreat, Lentemaan 3: Voelen

Zaterdagmiddag 22 april

Van 13.30 tot 16.30u

€44

Mei

 

Volle maan Cacao ceremonie

Zondagochtend 7 mei

Van 11.00 tot 13.30u

€33

 

Nieuwe maan Mini Retreat, Zomermaan 1: Verbinden

Zondagmiddag 21 mei

Van 13.30 tot 16.30u

€44

Nieuwe maan Mini retreat

Vrouwencirkel

 

Verbonden met de energie van het seizoen is er iedere maand rond nieuwe maan een Self Care middag & vrouwencirkel waarin we samen afstemmen op de energie van de nieuwe maan.

 

Iedere nieuwe maan heeft de potentie om dromen en wensen vanuit een heldere intentie mee te nemen de rest van de maand in. En binnen het seizoen heeft iedere nieuwe maan een andere energie. Deze energie staat centraal in het mini retreat.

Maan 1: Verbinden

De eerste maan van het seizoen is een perfect moment om je dromen & wensen om te zetten in een visionboard. Een visueel beeld van jouw dromen, zodat je daar komende maanden regelmatig mee kunt Verbinden: een tastbaar beeld van wat er in jou leeft. Wat wil er komend seizoen, binnen de cyclus van dromen (winter), onderzoeken (lente), handelen (zomer) & oogsten (herfst), door jou heen geboren worden?

 

Om bij deze dromen en wensen te komen, verbinden we eerste met het lichaam door yoga & mindful movement. Ik breng je in verbinding met je adem & ik begeleid je in een Reis naar Binnen om op het diepste niveau te Verbinden met je dromen.

 

Er is ruimte om met elkaar te delen wat er in jou leeft. Door dit hardop uit te spreken krijgt het bestaansrecht. En dan is het tijd voor het visionboard. Als je voelt dat je daar iets voor mee wilt nemen, mag dat. Maar er wordt gezorgd voor papier, tijdschriften, stiften, lijm etc.

Maan 2: Vertrouwen

De tweede maan werkt naar het hoogtepunt van dat seizoen toe. Het gaat hier om vertrouwen dat alles loopt zoals het moet lopen. Vertrouwen dat je de goede weg gaat, dat je intuïtie weet waar het je heen leidt. Vertrouwen in jezelf, in je kunnen. Dat je goed genoeg bent zoals je bent, dat er niet meer van jou verwacht wordt dan Zijn wie je Bent.

 

Ik nodig je uit om je over te geven aan dit vertrouwen in jou wanneer we in het lichaam zakken met yoga. Ook neem ik je mee in een visualisatie die je op een prachtige manier meeneemt naar binnen, naar jouw Zijn. Verbonden met jou Zelf geef je je over aan een aantal oefeningen waarbij we elkaar nodig hebben en mogen voelen dat we de kracht in onszelf kunnen delen, zodat we een poort worden voor vertrouwen, liefde & verbinding.

Maan 3: Voelen

De laatste maan van het seizoen vraagt je om te voelen. Wat is er afgelopen twee manen gebeurt, hoe kun je jezelf op zo’n manier door deze maan heen begeleiden dat je het seizoen bewust afsluit, zodat je ook bewust een nieuw seizoen kunt beginnen?

 

Yoga & visualisatie zijn krachtige tools om te voelen wat er in je lijf gebeurt, en wat er op dieper niveau in jou Zijn leeft. Beweeg maar mee op het ritme wat je van binnen voelt. Welke bewegingen horen daarbij, welke geluiden? De klank van je binnenste is helemaal welkom om naar buiten te komen. We creëren met elkaar een veilige ruimte om ons geluid de ruimte te geven.

 

Ook werken we vandaag met orakel kaarten & nemen we de tijd om elkaar helemaal te Zien. Zodat je mag voelen dat het antwoord op jouw vragen niet alleen in jou besloten ligt, maar in alles en iedereen om je heen als Spiegels bij je terugkomt.

Volle maan Cacao Ceremonie

Vrouwencirkel

 

Volle maan is hét moment om los te laten, om te vergeven en om in je hart te voelen: bewandel ik MIJN pad nog? Zodra je stil wordt & voelt, komt het antwoord als vanzelf naar boven. Wat mag je loslaten & wat mag je in jezelf bekrachtigen?

 

Er zijn verschillende elementen die je helpen dit in jezelf te voelen. De eerste is het plantmedicijn Cacao. Cacao wordt ook wel het medicijn van het hart genoemd en we drinken Cacao in een ceremonie. Ceremonies zorgen voor bewust-Zijn in ons handelen. En omdat Cacao een plantmedicijn is waar we Samen mee kunnen werken, is het belangrijk daar op een bewust manier verbinding mee te maken. Samen werkend met pure Cacao (verwerkt met plantaardige melk in een drank) maakt het makkelijker om vanuit liefde te voelen waar je zit in je proces, en waar je behoefte aan hebt.

 

Ook werken we met orakel kaarten. Afgestemd op de stem van jou Zijn, trekken we kaarten die extra inzicht geven en helpen bij voelen wat je mag loslaten & wat je mag bekrachtigen.

 

Muziek, vergevingsrituelen en meditatie maken de ceremonie af. Vergeving & dankbaarheid staan centraal, wat willen ze jou vertellen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief!