Holistische Sessie

Innerlijk, intuïtief, transformerend

 

Alle Aspecten (Spiritueel, Emotioneel en Fysiek) in jezelf omarmen, ze leren kennen, ervoor open staat om steeds een laag Dieper te bewegen. Nieuwsgierig zijn: wat zou de Reis naar Binnen me kunnen brengen?

 

Van je hoofd naar je hart, lichaam, stem & ziel.

 

De Reis naar binnen. Durf jij haar te maken? Vaak zien we ertegenop, weten we niet hoe we het aan moeten pakken. Stellen we het uit. Terwijl de antwoorden (en dit weet jij net zo goed als ik) binnen IN jou liggen & niet buiten jou te vinden zijn.

In deze holistische sessies zakken we van het hoofdelijk weten, naar het lichamelijk Weten, Weten met het hart, Weten met je Ziel & Weten met je stem. We nemen de tijd, zodat jij alle ruimte krijgt om diep te duiken in jouw essentie. Want daar liggen alle antwoorden op je te wachten.

De antwoorden zullen zich op verschillende manieren laten zien. Misschien zie je beelden, hoor je het antwoord, Weet je het of wil de wijsheid van je lichaam je wat laten voelen. Het is allemaal welkom. Jij bent helemaal welkom. Je vreugde, verdriet, boosheid, schaamte, je dans, je zang, je stilte, je Zijn.

 

Zo ziet een Sessie er uit

Tijdens een (individuele) sessie ben ik met mijn liefdevolle aandacht helemaal bij jou. Je mag erop vertrouwen, en diep van binnen Weten, dat precies dat zichtbaar wordt wat je in Dit moment nodig hebt.

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact over je behoeften, intentie of hulpvraag. Deze kunnen van te voren heel duidelijk zijn (een fysieke klacht, een niet helpende gedachte die steeds terugkomt, een vraag over je werk, relatie of lichaam), maar het kan ook zijn dat je alleen maar voelt dat je de Reis naar Binnen te maken hebt. Ook dan ben je welkom. Je hoofd hoeft niet te snappen wat je met jouw Essentie al Weet.

Waarom jij klaar bent voor dit traject.

 

🔥 Je bent er klaar mee om de dingen waar je tegenaan loopt vanuit het hoofd op te lossen. Dit heb je geprobeerd, maar het werkt niet voor je.

🔥 Je Weet dat je in jezelf te investeren hebt om de volgende stap te maken. Ja, natuurlijk kom je zelf ook een heel eind, maar zonder de handvatten en tools om je Zelf écht te ont-moeten, blijf je dobberen in een oneindige oceaan.

🔥 Je hebt jezelf toestemming gegeven om het niet meer alleen te hoeven doen. Je bent er eindelijk klaar voor om hulp in te schakelen.

🔥 Je bent moe gestreden. Je hebt al zoveel op je bordje gehad en je voelt dat je jezelf over mag geven aan dat wat groter is dan jij zelf. 

🔥  Die burn-out die steeds weer op de loer ligt, de oververmoeidheid, de moeite die je hebt met grenzen aangeven, je wilt ermee aan de slag. Het – Mag – Anders!

Reis naar Binnen traject

 

Hoewel ieder traject op het individu wordt vorm gegeven, werk ik graag met een kader. Dat is fijn voor het hoofd (zodat ze daarna makkelijker stil wordt) en het geeft richting. Grofweg ziet jouw Reis naar Binnen er als volgt uit:

⚡️ Kaartlegging. Om voorbij het hoofd antwoord te krijgen op de invulling van de volgende sessies. Deze legging zal al veel helderheid geven.

⚡️ Het verleden. Om ruimte te maken in je systeem schijnen we ligt op de patronen die jou ervan weerhouden in je licht te gaan staan & jouw unieke Zijn te belichamen.

⚡️ Het heden. In het Nu krijg je veel informatie van je lichaam & systeem hoe het met je gaat. We duiken dieper in het herkennen van die informatie.

⚡️ De toekomst. In een InnerEssence journey laat ik je verbinden met je toekomstige Zelf. Hoe mag je haar komende tijd gaan verankeren in je leven?

⚡️ Het leven vieren. Op een manier die op dit moment bij JOU past, sluiten we onze sessies af. We vieren jouw inzichten, jouw lichaam, ziel en geest. We vieren JOU.

 

Afgestemd op jou | €990

Waarom jij nog niet klaar bent voor dit traject.

 

💔 Je wilt alles met je hoofd begrijpen. Als je hoofd het niet snapt, haak je af.

💔 Je verwacht een kant-en-klaar pakket wat je in een uitgeprint pakketje meekrijgt en waar je als naslagwerk in terug kan bladeren. We gaan werken met de Wijsheid van je lichaam, hart, stem en ziel, daar zijn geen spread sheets voor.

💔 Je hoopt dat ik jou kan fiksen en legt als je verwachtingen over het beter worden van je klachten in mijn handen. Ik kan jou niet beter maken. Ik kan je wel laten zien dat je niet buiten je op zoek hoeft naar de antwoorden. En ik geef je tools om te ervaren & voelen wat de boodschap van Binnen is.

❤️ Je hoeft niet gefikst te worden. Je bent al heel. Maar het raam waarmee je in je eigen ziel kan kijken is vies en ondoorzichtig geworden door alle keren dat je over je grenzen bent gegaan (bewust of onbewust), van alle keren dat je niet hebt geluisterd naar je innerlijke stem, maar je hebt laten leiden door de stemmen van buitenaf. Laten we dat raam schoon gaan poetsen!

Toelichting over de elementen waar ik gebruik van maak

  • Orakelkaarten geven op een ander niveau dan woorden Inzicht in het proces waar je op dit moment in zit. Je trekt de kaarten intuïtief aan de hand van een specifieke vraag. Deze vragen stem ik op jou af en ik begeleid je in het trekken van de kaarten. Iedereen kan dit!
  • De InnerEssence Journey is een Reis naar jouw Essentie. Met de hulp van muziek, mijn stem (spraak, zang) en (energetische) aanraking, begeleid ik je liefdevol naar deze plek diep in jou. We zorgen dat je lekker ligt, zodat je alle spanning los kan laten. Vertrouw & Weet dat dat wat mag gebeuren, in deze Reis vanzelf ontstaat.
  • Stem expressie & de helende stem om dieper met jouw Zijn te verbinden. Door expressie te geven aan wat er van binnen leeft & te verbinden met jouw helende stem, worden er poorten in je geopend waarvan je niet wist dat je ze had. Jouw stem is je creatiekracht, en bij vrouwen is de keel energetisch verbonden met de baarmoeder, de plek waarin jij nieuwe ideeën baart, tot ze geboren mogen worden. We brengen beweging en verbinding tussen de baarmoeder en de stem door krachtige oefeningen te doen in de veilige omgeving van mijn studio.
  • Protocollen die ik vanuit de Holistische therapie ken zijn bijvoorbeeld afgeleid uit de meridianen, gekoppeld aan emoties, of chakra’s die gekoppeld zijn aan emoties. Dit laat zien waar in je fysieke lijf emoties zich vast hebben gezet. Op spiritueel vlak zijn er ook een aantal protocollen waar ik mee kan werken. Bijvoorbeeld kernkwaliteiten waar je (niet meer) naar leeft, vorige levens, overtuigingen die je van voorouders met je meedraagt bewust krijgen en loslaten. Ik test uit mijn met Biotensor, een soort pendel die ik afstem op jouw energiesysteem & Hoger Zelf, en die beweegt (ja ‘knikt’ of nee ‘schudt’) op de gesloten vragen die ik stel.
  • Cacao als plantmedicijn. Plantmedicijnen werken samen mét jou om in je Bewustzijn te krijgen wat je liever niet aankijkt, maar wat wel Gezien mag worden. We gebruiken deze alleen als het Goed Voelt voor jou. Altijd in overleg. Cacao is een hartopener, maakt het makkelijker om af te dalen naar wat daar gezien en gehoord wil worden. Het brengt de aandacht liefdevol in het lichaam, en ondersteund in het zakken in je lijf.
  • De natuur. Om dieper met jouw processen aan de slag te gaan is de natuur een prachtige spiegel. Er zijn veel oefeningen die we daar kunnen doen, dus aan de hand van je thema/vraag stem ik af met welke intentie we Moeder Natuur vragen om haar kennis met je te delen. Stilte staat centraal. Yoga, meditatie, schrijven en je zintuigen zijn andere elementen die we bewust in kunnen zetten wanneer we in de natuur zijn.