InnerEssence Journey

 

Alle Aspecten (Spiritueel, Emotioneel en Fysiek) in jezelf omarmen, ze leren kennen, ervoor open staat om steeds een laag Dieper te bewegen. Dat is waar een InnerEssence Journey je toe uitnodigt.

 

 

Een reis naar binnen.

Innerlijk, intuïtief, transformerend.

 

De Reis naar binnen. Durf jij haar te maken? Vaak zien we ertegenop, weten we niet hoe we het aan moeten pakken. Stellen we het uit. Terwijl de antwoorden (en dit weet jij net zo goed als ik) binnen IN jou liggen, niet buiten jou te vinden zijn.

Een InnerEssence Journey is een begeleide reis, met muziek, mijn liefdevolle aandacht & stem. Het enige wat jij hoeft te doen is makkelijke kleding aan te trekken en met een open & nieuwsgierige houding naar de studio te komen. Er liggen matjes, dekens & bolsters voor je klaar, de thee is gezet en jij krijgt alle ruimte om diep te duiken, in jouw essentie. Want daar liggen alle antwoorden op je te wachten.

De antwoorden zullen niet altijd letterlijk in woorden komen. Soms zie je beelden, hoor je het antwoord, Weet je het of wil je lichaam bewegen, met de stroom mee. Het is allemaal welkom. Jij bent helemaal welkom. Je vreugde, verdriet, boosheid, schaamte, je dans, je zang, je stilte, je Zijn.

 

Zo ziet een Sessie er uit

Tijdens een individuele sessie ben ik met mijn liefdevolle aandacht helemaal bij jou. Je mag erop vertrouwen, en diep van binnen Weten, dat precies dat zichtbaar wordt wat je in Dit moment nodig hebt.

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact over je behoeften, intentie of hulpvraag. Deze kunnen van te voren heel duidelijk zijn (een fysieke klacht, een niet helpende gedachte die steeds terugkomt, een vraag over je werk, relatie of lichaam), maar het kan ook zijn dat je alleen maar voelt dat je een Journey te maken hebt. Ook dan ben je welkom. Je hoofd hoeft niet te snappen wat je met jouw Essentie al Weet.

1 op 1 traject

 

Een traject waarbij jouw hulpvraag centraal staat & alle elementen die ik in mijn rugzak heb (zie Toelichting over de Elementen hieronder) tot jouw beschikking staan. Op basis van jouw vraag en dat wat ik daarbij invoel, maak ik een plan. In overleg komen we tot een passend traject. 

 

Afgestemd op jou | €80 per uur

InnerEssence Journey

 

Na een korte meditatie om te voelen waar je op dit moment bent, begeleid ik je naar Binnen.  De reis die we maken is er eentje naar jouw Essentie. Wat mag er vandaag gezien, gevoeld en gehoord worden?

Optioneel met cacao ceremonie. Pure, hartverwarmende cacao ondersteund om liefdevol in het lichaam te kunnen zakken, om makkelijker in overgave te gaan.

 

2 uur | €160,-

Duo InnerEssence Journey

 

Samen met een dierbare een Journey doen. Om wat voor reden dan ook. Bijvoorbeeld omdat jullie met eenzelfde thema willen werken, of samen deze ervaring willen delen.

Na een korte meditatie, neem ik jullie mee in een cacao ceremonie, om liefdevol in het lichaam te zakken. Tijdens de Journey reis je naar je Essentie; ik begeleid je hier liefdevol naartoe. 

 

2 uur | per persoon €80,-

Toelichting over de elementen waar ik gebruik van maak

  • Orakelkaarten geven op een ander niveau dan woorden Inzicht in het proces waar je op dit moment in zit. Je trekt de kaarten intuïtief aan de hand van een specifieke vraag. Deze vragen stem ik op jou af en ik begeleid je in het trekken van de kaarten. Iedereen kan dit!
  • De InnerEssence Journey is een Reis naar jouw Essentie. Met de hulp van muziek, mijn stem (spraak, zang) en (energetische) aanraking, begeleid ik je liefdevol naar deze plek diep in jou. We zorgen dat je lekker ligt, zodat je alle spanning los kan laten. Vertrouw & Weet dat dat wat mag gebeuren, in deze Reis vanzelf ontstaat.
  • Stem expressie & de helende stem om dieper met jouw Zijn te verbinden. Door expressie te geven aan wat er van binnen leeft & te verbinden met jouw helende stem, worden er poorten in je geopend waarvan je niet wist dat je ze had. Jouw stem is je creatiekracht, en bij vrouwen is de keel energetisch verbonden met de baarmoeder, de plek waarin jij nieuwe ideeën baart, tot ze geboren mogen worden. We brengen beweging en verbinding tussen de baarmoeder en de stem door krachtige oefeningen te doen in de veilige omgeving van mijn studio.
  • Protocollen die ik vanuit de Holistische therapie ken zijn bijvoorbeeld afgeleid uit de meridianen, gekoppeld aan emoties, of chakra’s die gekoppeld zijn aan emoties. Dit laat zien waar in je fysieke lijf emoties zich vast hebben gezet. Op spiritueel vlak zijn er ook een aantal protocollen waar ik mee kan werken. Bijvoorbeeld kernkwaliteiten waar je (niet meer) naar leeft, vorige levens, overtuigingen die je van voorouders met je meedraagt bewust krijgen en loslaten. Ik test uit mijn met Biotensor, een soort pendel die ik afstem op jouw energiesysteem & Hoger Zelf, en die beweegt (ja ‘knikt’ of nee ‘schudt’) op de gesloten vragen die ik stel.
  • Cacao als plantmedicijn. Plantmedicijnen werken samen mét jou om in je Bewustzijn te krijgen wat je liever niet aankijkt, maar wat wel Gezien mag worden. We gebruiken deze alleen als het Goed Voelt voor jou. Altijd in overleg. Cacao is een hartopener, maakt het makkelijker om af te dalen naar wat daar gezien en gehoord wil worden. Het brengt de aandacht liefdevol in het lichaam, en ondersteund in het zakken in je lijf.
  • De natuur. Om dieper met jouw processen aan de slag te gaan is de natuur een prachtige spiegel. Er zijn veel oefeningen die we daar kunnen doen, dus aan de hand van je thema/vraag stem ik af met welke intentie we Moeder Natuur vragen om haar kennis met je te delen. Stilte staat centraal. Yoga, meditatie, schrijven en je zintuigen zijn andere elementen die we bewust in kunnen zetten wanneer we in de natuur zijn.