Holistische sessies

 

Alle Aspecten (Spiritueel, Emotioneel en Fysiek) in jezelf omarmen, ze leren kennen, ervoor open staat om steeds een laag Dieper te bewegen. Dat is holisme. 

 

 

Een reis naar binnen.

Innerlijk, intuïtief, transformerend.

 

We denken vaak dat Groei buiten ons te vinden is. Dat we Hier & Daar nieuwe dingen kunnen leren, en dat die dingen ons Dichter bij onsZelf brengen.

Het tegenovergestelde is waar. Niet Daarbuiten, maar juist Binnen In Jou ligt het antwoord. Een holistische sessie is een onderzoek naar Binnen. Wat leeft daar & wil gezien worden?

 

Zo ziet een Holistische Sessie er uit

Tijdens een Holistische sessie komt naar boven wat je in Dit moment nodig hebt.

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact over je behoeften, intentie of hulpvraag, want er is veel mogelijk. Aan de hand van je Verhaal kan ik invoelen welke van onderstaande sessie bij jou aansluit. Eventuele vervolgsessies kunnen hetzelfde zijn, maar dat hoeft niet. Sessies kunnen dus ‘door elkaar’ ingezet worden. Dit bespreken we samen.

Power sessie ± 1,5 uur *

We starten met een kaartlegging. De legging brengt naar je bewustzijn wat nu nog onbewust is, of waar je liever niet naar kijkt. Het dient als anker voor de Innerlijke Reis die na de legging volgt en waarin ik je begeleid. Met muziek & mijn stem (spraak en zang) neem ik je mee naar je diepste Essentie.

Uitwisseling: €118,-

Deep dive sessie ± 2,5 uur *

We starten met een aantal holistische protocollen die op Emotioneel of Spiritueel vlak aansluiten bij je vraag. Met mijn biotensor krijgen we antwoord op de vragen die gesteld worden. Daarna begeleid ik je in een Innerlijke Reis, waar muziek & mijn stem je meenemen naar je diepste Essentie.

Uitwisseling: €192,-

Team up deep dive sessie ± 3 uur *

We starten met een ceremonie rondom een plantmedicijnen waar ik mee werk (cacao, sancta Maria, psilocybine). Ook doen we een kaartlegging. Daarna neem ik je mee op een Innerlijke Reis. Muziek & mijn stem (spraak en zang) nemen je mee naar je diepste Essentie.

Uitwisseling: €233,-

* €20 per bijkomend kwartier

Toelichting over de elementen die gebruikt worden in een holistische sessie

  • Orakelkaarten geven op een ander niveau dan woorden Inzicht in het proces waar je op dit moment in zit. Je trekt de kaarten intuïtief aan de hand van een specifieke vraag. Deze vragen stem ik op jou af en ik begeleid je in het trekken van de kaarten. Iedereen kan dit!
  • Protocollen die ik vanuit de Holistische therapie ken zijn bijvoorbeeld afgeleid uit de meridianen leer, gekoppeld aan emoties, of chakra’s die gekoppeld zijn aan emoties. Dit laat zien waar in je fysieke lijf emoties zich vast hebben gezet. Op spiritueel vlak zijn er ook een aantal protocollen waar ik mee kan werken. Bijvoorbeeld kernkwaliteiten waar je (niet meer) naar leeft, vorige levens, overtuigingen die je van voorouders met je meedraagt Bewust krijgen en loslaten. Ik test uit mijn met Biotensor, een soort pendel die ik afstem op jouw energiesysteem & Hoger Zelf, en die beweegt (ja ‘knikt’ of nee ‘schudt’ op de gesloten vragen die ik stel).
  • De Reis naar binnen door middel van meditatie, ontspanning, muziek & aanraking. Om je ontvankelijk te maken voor Verandering van Binnenuit, neem ik je mee in een diepe, ontspannende meditatie. We zorgen dat je lekker ligt, zodat je alle spanning los kan laten. Met muziek, aanraking, woorden & mijn stem neem ik je mee op een Reis naar Binnen, zodat dat wat Mag gebeuren, Kan gebeuren.
  • Plantmedicijnen waar ik mee werk zijn cacao, Sancta Maria of psilocybine. Cacao is een hartopener, maakt het makkelijker om af te dalen naar wat daar gezien en gehoord wil worden. Sancta Maria geeft bewustzijn in heel het lichaam & verdiept de ervaring die je hebt met de fysieke structuren van het lichaam. Psilocybine vergemakkelijkt afstemming op je intuïtie. Plantmedicijnen werken samen mét jou om in je Bewustzijn te krijgen wat je liever niet aankijkt, maar wat wel Gezien mag worden. We gebruiken deze alleen als het Goed Voelt voor jou. Altijd in overleg.