Holistische sessies

 

 Helderheid door naar jouw hele systeem te kijken –

 

De 1 op 1 sessies geven je inzicht in je mentale, fysieke, emotionele en spirituele lichaam. Dit hele systeem meenemen in het proces, is een holistische benadering.

 

Een holistisch consult kan je helpen wanneer je een specifieke vraag over een bepaalde situatie in je leven hebt. Als je bijvoorbeeld iets emotioneels hebt meegemaakt wat je moeilijk los kunt laten. Ook fysieke klachten die lang aanhouden en waarvan de oorzaak onduidelijk is zijn een mooie aanleiding voor een consult of traject. Het doel van de sessies is onderzoeken welke patronen ervoor zorgen dat je niet in verbinding bent met je hele zijn. Van heel aardse elementen, zoals eten, tot meer spirituele energie, jouw systeem geeft in aan wat we mogen aanpakken.

 

Wat wil jouw systeem je vertellen?

Ik ben klaar om erachter te komen.

Sessies die Sanga aanbiedt

 

Los consult

Pakket van meerdere sessies*

*Pakket van meerdere sessies

We beginnen dit traject aan de hand van een thema waarmee je naar me toe komt. De kaartlegging is het fundament voor de rest van het traject. Ik voel vooraf in welke kaartlegging we mogen doen. De kaarten geven je op dat moment meer informatie over het onderwerp dat we bespreken, en vormen een solide basis voor de volgende sessies. (Hier vindt je meer info over kaartleggingen). Na de legging bespreken we de kaarten, en op een later moment voel ik in hoeveel sessies er voor jouw traject nodig zijn. Dit laat ik je telefonisch weten, we overleggen waar nodig en plannen meteen het volgende moment in.