Verbind met Elkaar

Innerlijk Werk en Verbinding kan op duizend-en-één manieren vormgegeven worden.

 

Op dit moment zijn er bij Sanga drie cycli waar je kunt aansluiten om jezelf dieper te leren kennen, en te verbinden met je lichaam, je zelf en andere vrouwen.

💫 Sanga Soul Sessions
💫 Vrouwencirkels
💫 Chakra Yoga

Bovenstaande samenkomsten worden gegeven in een cyclus van ongeveer 3 maanden. De frequentie verschilt. Zo komen we voor de Soul Sessions eens in de 3 weken bij elkaar, maar voor de yoga iedere week. Ook de lengte van de samenkomsten verschilt per cyclus.

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Heb je bij een cyclus aan te sluiten?

Via de knop kom je op de desbetreffende pagina & kun je je gemakkelijk inschrijven.

Sanga soul sessions

Als je begrijpt wat ik bedoel wanneer ik zeg dat Innerlijk Werk een noodzaak is om goed voor jezelf te zorgen, dan zijn deze mooie samenkomsten op jouw lijf geschreven! De Sanga Soul Sessions zijn een laagdrempelige manier om te onderzoeken of deze manier van Innerlijk Werk bij jou past.

 

Jouw Essentie (je Ziel, goddelijke Zelf, of welk woord voor jou ook klopt) gaat voorbij aan woorden. Wanneer je op haar afstemt, komen de meest zuivere antwoorden in je op, op een manier die je niet met je hoofd kunt bedenken. De Sanga Souls Sessions zijn 3 wekelijke groepssamenkomsten, met een vaste groep vrouwen, waarin verschillende thema’s aan bod zullen komen.

 

Veel vrouwen lopen tegen dezelfde soort problemen aan:

⚡️ moeite met het aangeven van grenzen,

⚡️ gevoeligheid rond de menstruatie, menopauze of overgang,

⚡️ het gevoel hebben altijd klaar te moeten staan voor anderen, maar te weinig tijd maken voor zelfzorg

⚡️ ongemak ervaren wanneer je probeert af te stemmen op je eigen wensen en behoeften. Hoe doe je dat? Hoe voel je dat? Wat past bij jou?

 

Deze en andere thema’s komen aan bod tijdens de groepssessies. Om dieper in deze thema’s te duiken, zal ik je kennis laten maken met verschillende elementen. Centraal staat echter het dieper zakken in je eigen Essentie door middel van InnerEssence Journeys. Hoewel dit groepssamenkomsten zijn, zal de nadruk liggen op persoonlijke ontwikkeling en innerlijk werk.

Vrouwencirkel met nieuwe en volle maan

 

Door met elkaar te verbinden, komen we er telkens weer achter dat we niet alleen met problemen, vragen en twijfels zitten. Het hoofd kan schieten in een slachtoffer rol, een gevoel van eenzaamheid, waardoor je denkt dat je de enige bent die meemaakt wat je meemaakt. En natuurlijk, je bent uniek. Er is niemand zoals jij. Maar iedereen heeft te maken met dezelfde thema’s in het leven, ieder op haar eigen manier. In vrouwencirkels met nieuwe en volle maan, en soms ook in andere specials, verbinden we met elkaar.

De vrouwencirkels die met nieuwe en volle maan worden georganiseerd, is een cyclus van een seizoen. Er is ruimte om te delen welke thema’s je op dit moment leven, en om te voelen dat je daarin niet alleen bent. Aan de hand van oefeningen leren we op onszelf en elkaar vertrouwen, zoeken we ontspanning op, vinden we manieren om onszelf te uiten, en komen we dichter bij onze kern. We zoeken de veiligheid in onszelf en bij elkaar, door langere tijd met dezelfde groep vrouwen samen te komen.

Yoga Cyclus

 

Ons fysieke lichaam verbindt ons Bewustzijn met de aarde. Het fysieke lichaam geeft continu feedback over hoe het met ons gaat, waar we behoefte aan hebben, hoe we ons verhouden tot de ander. Veel mensen vinden het moeilijk om met het lichaam te verbinden, om te horen wat het zegt, en wat je het kunt geven zodat het in de meest optimale staat kan verkeren. Yoga is een manier om het bewustzijn sterker te verankeren in het lichaam. Onder andere door met de adem te werken, door spieren bewust te voelen, maar ook door te ontspannen en je grenzen te ontdekken en lief voor je lijf te zijn, kom je steeds dieper in verbinding met je lichaam.

Er ontstaan in de tijd dat Sanga bestaat, steeds nieuwe manieren waarop ik jou kennis laat maken met yoga. Op dit moment bied ik een cyclus aan waarin we in 7 of 8 weken door de 7 hoofdchakra’s reizen. Het thema van dat chakra verbind ik aan yogahoudingen. Zo staat bij het wortelchakra het thema ‘aarden’ en daarbij passende yogahoudingen centraal, terwijl we bij het hartchakra yogahoudingen doen die het hart openen, of gericht zijn op zelfliefde.

Het is een eenvoudige, maar heel krachtige manier van het lichaam op dieper niveau leren kennen.