Sanga’s Elementen

Alles over de Elementen die bij Sanga ingezet worden om te Verbinden met jeZelf & elkaar.

 

Hoe ziet een vrouwencirkel bij Sanga eruit?

Tijdens deze samenkomsten hoef je niks & is alles van jou welkom. Heb je nog nooit eerder een vrouwencirkel bijgewoond? Of nog nooit bij mij? Weet dat iedere cirkel anders wordt ingevuld. Je bent welkom bij Sanga als je voelt dat je op een dieper niveau met jezelf & andere vrouwen wilt verbinden. Omdat je voelt dat je het niet alleen hoeft te doen. Je processen mag je in kwetsbaarheid delen, op een plek waar in liefde, zonder oordeel, naar je geluisterd wordt. Met al je twijfels, (on)zekerheden, verdriet, blijdschap. Alle emoties, gevoelens, fysieke sensaties, wensen, dromen en behoeftes zijn welkom.

Dit samenZijn geven we samen vorm. Jezelf overgeven aan wat zich aandient is prima, heel specifiek aangeven waar je behoefte aan hebt mag ook. Ik begeleid je door middel van verschillende meditaties & oefeningen om te voelen waar je behoefte aan hebt. Voel de vrijheid en de veiligheid van samen met vrouwen Zijn, zonder dat je iets moet.

Wat is een InnerEssence Journey?

Een InnerEssence Journey is een transformatieve reis naar binnen. Naar jouw Essentie. Tijdens deze innerlijke reis wordt er niks van jou verwacht, behalve dat je aanwezig durft te zijn in dit moment. Je ligt op een matje, maakt het jezelf comfortabel, en geeft je over aan dat wat ‘is’.

Ik begeleid je tijdens deze Journey. Met mijn liefdevolle aanwezigheid creëer ik een veilige ruimte voor jou om in de zakken, zodat je contact kunt maken met wat er diep in jouw leeft, precies zoals die zich Nu aandient.

Dat ‘zich aandienen’ kan op allerlei manieren uit zien. Maak je geen zorgen, er gebeurt nooit iets wat jouw systeem niet aan kunt, jij kunt jezelf dragen & ik ben er ten alle tijden om je te ondersteunen. Ik begeleid je met muziek, gesproken tekst & zang. Als je hoort wat ik zeg & zing is dat prima, maar het kan ook zijn dat je zo ver weg zakt dat je alles mist, ook dat is geen probleem. Je mag er echt op vertrouwen dat je precies ontvangt wat je nodig hebt.

Dus als jij je nieuwsgierigheid uitnodigt, komt het goed!

 

Sensaties die zich tijdens een journey kunnen aandienen:

  • Fysiek – trillen, willen bewegen, voelen dat er iets wordt ‘aangezet’ in het lijf
  • Mentaal – antwoorden op vragen vanbinnen Weten
  • Energetisch – tintelingen ervaren, energie voelen stromen
  • Emotioneel – huilen, lachen, boos worden, etc.

Een journey kan heel intens zijn, heel zacht, juist vrolijk of verdrietig. Dat wat je ziet kan heel logisch voelen, of juist heel vaag zijn. Het is zoals breathwork of werken met plantmedicijnen, maar dan zonder dat alles: de Reis naar binnen maakt je precies zoals je bent, begeleidt door muziek, mijn stem & de energie van het Veld.

Shinrin-Yoku, Baden in het Bos

Bosbaden, de Nederlandse vertaling van het Japanse Shinrin-Yoku, schept meestal wat verwarring bij mensen die er voor het eerst over horen. ‘Ga je dan in bad in het bos?’ Een logische eerste gedachte, maar dat is niet wat Bosbaden is. Het is eigenlijk heel eenvoudig, en juist daarin schuilt de kracht van dit Japanse fenomeen. We gaan terug naar de natuur. Zo simpel is het. We laten ons onderdompelen in de natuur. Er zijn oefeningen & handvaten die je daarbij van mij krijgt zoals meditatie oefeningen, wandelen in stilte, oefeningen waarbij je de natuur als spiegel gebruikt.. Alles helpt mee om het zenuwstelsel tot rust te brengen. Want de natuur is waar we van nature de meeste tijd doorbrachten. Het is de plek die ons systeem het beste kent. De moderne mens moet daar wellicht weer aan wennen – als ik voor mezelf spreek was dat zeker het geval -, maar de natuur is ons thuis. En daar is veel te leren!

Wat doet Pure Cacao precies?

Cacao is zo’n mooi medicijn. Als plantmedicijn ingezet opent cacao het hart. Cacao maakt het makkelijker te horen welke wensen er in het hart & in het lichaam leven. Het nodigt uit om te verbinden met de wijsheid van het hart en van het lichaam te. Onvoorwaardelijke liefde, zachtheid, vriendelijkheid en eerlijkheid zijn woorden die bij cacao als plantmedicijn horen. De cacao wordt verwerkt in een drank (vegan), en eventueel aangevuld met kruiden die bijdragen aan de reden waarom de cacao gedronken wordt/het seizoen waarin het gedronken wordt.

 

Tickets en up-to-date agenda

Benieuwd welke evenementen er op het moment gepland staan? Via Hipsy, het prachtige online platform voor spirituele events, zie je de up-to-date agenda & kun je tickets kopen.