Helende Vrouwencirkel

 

Je hebt behoefte aan verbinding met je intuïtie, je wilt graag liefdevol en zacht zijn naar jezelf.

 

Maar hoe doe je dat?

In de vrouwencirkels die ik samen met Josje organiseer gaan we op verschillende manieren op zoek naar de liefdevolle verbinding met jezelf en met elkaar. Deze helende cirkels zijn bijzonder door de verschillende elementen die erin verwerkt zitten. Hieronder lees je er meer over.

Cacao, yoga & sound

De samenkomsten van deze helende cirkel kenmerken zich door cacao, yoga & sound. Josje begeleidt je in een cacao ceremonie, die je drinkt met een eigen intentie. Het plantmedicijn Cacao is een hartopener, wat je liefdevol en zacht uitnodigt om contact te maken met je innerlijk weten & je wensen.

Er is ruimte om ervaringen te delen, we mediteren, ook in visualisatie meditatie. Josje neemt haar instrumenten mee en gebruikt de helende klanken van haar stem. Geniet van yoga en meditatie in combinatie met muziek.

Aan de hand van de behoefte die er binnen de groep is, geven we dit samenzijn vorm. Je wordt uitgenodigd contact te maken met je innerlijke stem en je intuïtie. Met het licht in jou.

 

Met elkaar & de Cacao – in combinatie met yoga, meditatie, beweging, muziek en oefeningen – gaan we op zoek naar verbinding.

 

Blijf op de hoogte van de volgende vrouwencirkel door je onder aan de pagina in te schrijven voor de nieuwsbrief.