Sanga Soul Sessions

 

Vanuit zachtheid en in een veilige omgeving, in overgave zakken naar jou Essentie. Let’s Sanga – Liefs, Kim

Speciaal voor vrouwen, let’s Sanga

Je Zelf leren kennen

Mijn pad op deze bijzonder mooie Moeder Aarde, leid me steeds dichter naar mijn Zelf. Het is mijn ervaring dat een veilige set en setting waarin Innerlijk Werk wordt gestimuleerd grote transformatie tot gevolg kan hebben. Toen ik in januari 2023 kennis maakte met de InnerEssence methode, was ik direct verkocht aan deze zachte, liefdevolle manier van innerlijk werk en volgde ik in april van dat jaar de training om deze methode te mogen delen met anderen.

In de jaren daarvoor, vanaf april 2021, heeft het (her)ontdekken van mijn Authentieke Stem centraal gestaan. Deze herontdekking gaat nog steeds door, en verdiept zich telkens verder. In combinatie met de kennis die ik over het lichaam heb, mede opgedaan in de yogaopleiding die ik in 2019 afrondde, mag er nu een nieuwe vorm van innerlijk werk ontstaan bij Sanga.

De Sanga Soul Sessions. Mijn heilige drie-eenheid staat hier centraal: het bewust gebruiken en leren kennen van het lichaam, het opnieuw uitlijnen met je eigen energie door gebruik te maken van je authentieke stem en vervolgens het krijgen van inzichten/ervaringen die door jouw Essentie in je bewustzijn gebracht willen worden.

Zomer Cyclus

Eind mei starten er, bij genoeg aanmeldingen, twee Sanga Soul Session groepen. Via de knop hierboven kun je je inschrijven voor een cyclus. Er zijn in de zomer periode (van eind mei tot begin augustus) 4 samenkomsten, onevenredig verdeeld over de hiervoor genoemde data. Samenkomsten duren 2,5 uur, zodat we tijd hebben om via het lichaam en de stem naar jouw Essentie af te dalen.

Je kunt je inschrijven voor alle 4 samenkomsten, of voor 2 ervan. Kies één van de twee dagen waarop je de samenkomsten wilt volgen, zodat we steeds met dezelfde groep vrouwen kunnen samenkomen.  Schrijf je, na aankoop van een strippenkaart/ticket, meteen in voor de samenkomsten waarbij je aansluit. Dan ben je verzekerd van een plekje, en is voor mij duidelijk of er genoeg aanmeldingen voor de les zijn.

Lichaamsbewustzijn

Door ons samenzijn te starten met inchecken wat er in het lichaam gebeurd, staan we onszelf toe om niet het hoofd en het denken centraal te zetten, maar te zakken in het Nu door de sensaties in het lijf te voelen. Het kan zijn dat we yoga gebruiken om op het lichaam af te stemmen, of dat we eenvoudige maar heel krachtige intuïtieve bewegingsoefeningen doen om te voelen of de energie stroomt of niet.

Het gaat zo vanzelf, dat we met ons hoofd proberen te bedenken of beredeneren waarom we ons voelen zoals we ons voelen, maar we mogen leren Voelen hoe we ons Voelen, zonder oordeel, vanuit zachtheid en verbinding.

In deze Soul Sessions worden handvatten aangereikt die het gemakkelijker maken om in het Hier en Nu te zijn & de situatie te omarmen zoals die is. Om de zachte fluisteringen van de Ziel te horen en daarnaar te durven handelen. Ook al is dat spannend.

Authentieke & Helende stem

We hebben allemaal een authentieke stem. Onze eigen stem, waarin we niet willen overhalen, overschreeuwen om gehoord te worden of onze mening willen opdringen.  Onze authentieke stem is de trilling die we de wereld in brengen waarin we zijn afgestemd op ons Zelf, zonder verwachting, zonder oordeel naar onszelf of de ander.

Het kan zo ontzettend spannend zijn om je te verbinden met deze stem. Zeker wanneer er anderen bij zijn. Het is een kwetsbaar iets, je eigen authentieke zelf te laten horen. En dan bedoel ik niet met woorden. Ook dat kan spannend zijn, maar dit gaat over het geluid wat uit jou wil, omdat het je uitlijnt, omdat het uiting geeft aan dat wat in je leeft. Wees niet bang, we duiken niet meteen de diepte in. In eenvoudige maar krachtige oefeningen, zakken we steeds dieper in ons authentieke Geluid.

InnerEssence Journey

Een InnerEssence Journey is een reis naar binnen. Naar jouw Essentie. Er wordt niks van jou verwacht, behalve dat je aanwezig durft te zijn in dit moment. Je ligt op een matje, maakt het jezelf comfortabel, en geeft je over.

Ik begeleid je tijdens deze Journey. Met mijn liefdevolle aanwezigheid creëer ik een veilige ruimte voor jou om in de zakken, zodat je contact kunt maken met jouw Essentie, precies zoals die zich Nu aandient.

En dat kan op allerlei manieren zijn. Maak je geen zorgen, er gebeurt nooit iets wat jouw systeem niet aan kan, jij kunt jezelf dragen en ik ben er ten alle tijden met mijn volledige en liefdevolle aandacht voor je.

Sensaties die kunnen langskomen zijn:
Fysiek – trillen, willen bewegen
Mentaal – antwoorden op vragen die vanbinnen Weten
Energetisch – tintelingen ervaren, energie voelen stromen
Emotioneel – huilen, lachen, boos worden
Deze Reis naar Binnen in zeer intuïtief en de sensaties zijn voor iedereen en elke Reis keer verschillend.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de agenda & nieuwe cirkels of ceremonies? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief en check met regelmaat deze website en mijn Hipsy Pagina!