Sanga Season Tribe

 

 

Voor vrouwen die zich dieper willen verbinden met de & hun (eigen) natuur.

Voor vrouwen die zich langere tijd willen verbinden aan een groep andere vrouwen.

Voor vrouwen die voelen dat ze hun proces aan willen kijken & willen delen, omdat ze weten dat daar zó veel waarde in zit.

 

Sanga Season Tribe: Verbinden, Samenkomen & Contact maken.

Verbinden met je lichaam, je ziel en je Essentie.

Samenkomen met gelijkgestemde vrouwen, die er klaar voor zijn om dieper in zichzelf te kijken. In een liefdevolle, ondersteunende groep, waarin je de ruimte krijgt om steeds een laag dieper te zakken in jouw Zijn.

Contact maken met jouw eigen ritme & blauwdruk. Contact maken met jouw zielsmissie

Deze Season Tribe is een uitnodiging om samen met andere vrouwen jouw proces aan te gaan.

Een vrouwencirkel, waarin een veilige space wordt gecreëerd om diep te verbinden met lichaam, ziel & Essentie. Wie ben jij onder alle meningen, oordelen, beperkende patronen en gedachten, van jezelf en van anderen? Ben jij er klaar voor om jezelf dieper te leren kennen? Laten we dat Samen doen.

Eerste Season Tribe: Herfsteditie, hoe vaak zien we elkaar?

Tijdens deze pilot komen we in de drie maanden van het herfstseizoen eens in de twee weken samen.

 

Wat voor samenkomsten zijn er bij de Season Tribe?

Vanaf 6 september start de herfsteditie, waarin we 7 keer samen komen. Check de precieze data hieronder.

Er zijn tijdens de Season Tribe 3 vrouwencirkels, 2 InnerEssence Journeys en 2 shinrin-yoku bosmiddagen. We zullen gaan werken met verschillende elementen (check de link & lees hieronder in het kort wat de elementen inhouden). Iedere bijeenkomst zal echter op de energie van de groep en van het moment afgestemd worden. Jouw wensen neem ik mee & we nemen de tijd om te voelen waar je behoefte aan hebt. Dat is een belangrijk onderdeel van deze Tribe, respecteren waar je behoeften en grenzen liggen & ontdekken dat je die aan mag geven.

 

Elementen tijdens de samenkomsten

 • De cirkels vinden op woensdagavonden plaats. Er zal altijd tijd worden gemaakt voor meditatie, om te voelen waar je behoefte aan hebt. Cacao zal ook een vast onderdeel zijn. We drinken dit samen in de vorm van een ceremonie. Verder wordt de avond ingevuld met bijvoorbeeld yoga, zang, beweging, deelrondes, orakel kaarten, oefeningen om te ontspannen, vertrouwen, voelen.. Dat wat mag ontstaan, zal deze avonden ontstaan.
 • Een InnerEssence Journey is een begeleide reis naar binnen. De journey zal op zaterdagmiddag plaatsvinden, dit geeft genoeg ruimte om te integreren de rest van het weekend. Tijdens een Journey – die ik begeleid met muziek, spraak en zang – creëer ik een veilige ruimte waarin jij in Overgave naar Binnen kunt gaan. Dit zal, over het algemeen, aan de hand van een vooraf bepaald thema zijn. Om met meer liefde & zachtheid de Journey in te gaan, drinken we ook hier samen Cacao.
  Wat je tijdens een Journey ervaart zal voor iedereen anders zijn. Ervaringen kunnen emotioneel (vol blijdschap, verdriet, frustratie, liefde), cognitief (je kunt inzichten krijgen, dingen Weten), fysiek (de behoefte te bewegen omdat er dingen loskomen of uit mogen) en energetisch (je kunt tintelingen voelen, spierspanning/trillingen ervaren) zijn.
  Een InnerEssence Journey is transformatief, helend & geeft inzicht. Op haar eigen manier. Niet per se meteen, soms duurt het weken of maanden. Maar inzicht komt. Vertrouw daar maar op en laat verder al je verwachtingen los!
 • Shinrin-Yoku/bosbaden. Een middag in het bos. Op de vrijdagmiddag gaan we het bos is, de natuur als spiegel ervaren. We zullen ook hier ruimte nemen om aan te komen & te zakken met de hulp van meditatie. We delen een potluck lunch voor we gaan wandelen. Afhankelijk van de behoefte zullen er een aantal oefeningen zijn die in & met het bos, of met elkaar, gedaan worden. Inzichten die hier verkregen worden kunnen erg krachtig zijn.

Meer weten over bovenstaande elementen?

Data en tijden Herfst Tribe 2023

 • 3x Vrouwencirkel, van 19.00 – 21.00/21.30u
  • Woensdagavond 20 september, 1 november, 13 december (afsluiting)
 • 2x InnerEssence Journey, van 13.30 – 15.30/16.00u
  • Zaterdagmiddag 21 oktober en 2 december
 • 2x Shinrin-Yoku bosmiddag, van 13.30 – 16.30/17.00u
  • Vrijdagmiddag 6 oktober en 17 november

 

Data (op volgorde) & Thema’s Herfst Tribe 2023

Woensdag 20 september: Verbinden met elkaar, thema: ontmoetingen

Zaterdag 7 oktober: Verbinden met jezelf, thema: ontvangen

Vrijdag 20 oktober: Verbinden met de natuur, thema: symbolen & signalen

Woensdag 1 november: Verbinden met elkaar, thema: kwetsbaarheid

Vrijdag 17 november: Verbinden met de natuur, thema: vruchtbare leegte

Zaterdag 2 december: Verbinden met jezelf, thema: donker (en licht)

Woensdag 13 december: Verbinden met elkaar, thema: de cyclus van het leven

 

Kosten & betalen

Early bird & regular bird prijzen, zie onderaan deze pagina of kijk meteen via de Hipsy ticketpagina.

 • Het is mogelijk om een los ticket voor een bijeenkomst aan te schaffen. Check de agenda om te zien bij welke samenkomst je zou willen aansluiten!
 • Je kunt in twee (of meer) termijnen betalen. Mail me als dat je de ruimte geeft om bij deze tribe aan te sluiten, dan voelen we samen in wat passend is voor jou.

 

Wil je iets met me overleggen?

Met alle liefde beantwoord ik je vragen & denk ik met je mee over je twijfels. Je kunt me mailen, of een berichtje sturen (mijn telefoonnummer vindt je onderaan deze pagina in de footer). Laat twijfels, angsten of beren op de weg je niet tegenhouden om uit te reiken. Ik ben er voor je. We kunnen (video)bellen, een koffiedate plannen, mailen. Laat wat van je horen, dan is het eerste contact alvast gemaakt.

 

Sanga betekend verbinding, samenkomst, contact.

Sanga Breda is een veilige plek waar ruimte is om dieper te verbinden met je lichaam, ziel & Essentie. Sanga is als thuiskomen bij jezelf, door te verbinden met anderen. Met vrouwen die, net als jij, op zoek zijn naar een dieper kennen van zichzelf, vanuit zachtheid, loslaten van het oude & in nieuwsgierigheid openstaan voor het nieuwe.

 

Ook goed om te weten

Je kunt ook losse vrouwencirkels en/of InnerEssence Journeys volgen. Klik door naar cirkels & ceremonies voor info & de mogelijkheid om in te schrijven!