Agenda

Overzicht van alle aankomende evenementen & samenkomsten.

 

Speciaal voor vrouwen.

Let’s Sanga

2024

 

Nieuwe vrouwen cycli vanaf mei

Met een vaste groep vrouwen duiken we tijdens de verschillende cycli in diverse thema’s. De Sanga Soul Sessions zijn een extra lange samenkomst. Eentje waarin je écht de tijd mag gebruiken voor jou & voor alles wat in je leeft. Ik neem je mee op Reis naar jouw Essentie. Geef je over aan de veiligheid in jezelf, in de groep en in mij & laat je dragen door jouw diepste verlangen.

De Chakra yoga neemt je iedere week mee in de energie van een chakra. Yogahoudingen zijn afgestemd op die energie & laten je voelen hoe het desbetreffende chakra op dit moment in jouw lichaam aanvoelt. Een magische lichamelijke ervaring, waarin je de tijd krijgt om te voelen & mag verbinden met je lichaam.

De Vrouwencirkels, die de naam Nieuwe Maan Ceremonie & Volle Maan Cirkel dragen, zijn samenkomsten rondom de energie van de maan en onze vrouwelijke cyclus. Met nieuwe maan draait de samenkomst rondom rituelen en ceremonies, om te verbinden met jouw wensen en dromen. Volle maan is een cirkel waarin we met elkaar delen wat er in ons speelt; Waar ben je dankbaar voor? Wat mag je loslaten? Hoe kunnen we elkaar helpen of ondersteunen in een bepaald proces? Door oefeningen, samen zingen en deelrondes komen we dichter bij elkaar en onszelf.

Op aanvraag

 

InnerEssence Journey

Met liefdevolle Cacao Ceremonie

 

Een Reis naar Binnen, individueel, of in een groep.

Vormgegeven op een specifiek thema, of omdat je voelt dat je de Reis naar jouw Essentie te maken hebt. Een InnerEssence journey kan een privé sessie zijn, geef ik vorm voor jou en een geliefde of voor een groep. Het is mogelijk om met een eigen groep te komen (minimaal 3 personen).

Benieuwd of er op dit moment iets gepland staat?

Snap ik!

 

Tickets bied ik aan via Hipsy, het online platform voor spirituele events.

Check dus vooral de link hieronder als je wilt weten of en wat er op dit moment gepland staat. Als je vragen hebt, stuur je me dan een mailtje?