blog, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, shop/, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, wp, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30,

Specials

 

Ceremonies samen met Josje & Maan ceremonies met nieuwe en volle maan. Wat staat er komende tijd op het programma?

Upcoming specials

Volle maan ceremonie

Donderdagavond 8 december

Van 19.30 tot 21.30u

€27,50

Cacao, yoga & sound

 

Een intuïtieve reis naar binnen. Een avond helemaal voor jou. Josje en ik nodigen je uit om aan te sluiten bij deze avond, gevuld met cacao, yoga & sound. We nemen je mee op een reis via het hart je lichaam in.

Josje zorgt voor pure cacao die we samen, in een liefdevolle ceremonie, drinken. Cacao opent het hart en nodigt je uit naar binnen te keren. Met zachte yogahoudingen neem ik je mee op een reis door het lichaam, naar totale ontspanning. Josje begeleidt deze reis met de klanken van verschillende instrumenten en met haar stem.

Maan Ceremonie

 

Nieuwe maan en volle maan zijn van oudsher momenten om te verbinden: waar sta je op dit moment, welke thema’s spelen er in jou? Luister je naar wat je van binnen voelt, waar je behoefte aan hebt, of ben je geneigd te negeren wat je van binnen hoort, en te handelen vanuit een gevoel van ‘moeten’, vanuit ‘te kort’ of een gevoel van ‘niet goed genoeg zijn’?

Tevredenheid ervaren en Weten dat er overvloed is, gaat gemakkelijker als je regelmatig stil durft te staan. Ceremonies zijn en manier om de waan van de dag even aan de kant te zetten en in te tunen op het Hier en Nu.

In deze ceremonies worden handvatten aangereikt die het gemakkelijker maken om in het Hier en Nu te zijn; de plek waar Alles is, en waar we om die raden vaak moeilijk kunnen zijn. Want Alles is best veel. En dat is oké.

 

Nieuwe maan Ceremonie

Nieuwe maan is het moment van verbinden met een nieuw begin; waar heb je komende maan(d) behoefte aan? Om ruimte te maken voor de signalen van het lichaam, van de buik en het hart, verbinden we met Cacao, een plantmedicijn dat bekent staat als het medicijn van het hart. Het laat je zakken in je lichaam, in wat daar Nu aanwezig is.

Ik begeleid je in meditatie, om je intentie voor de ochtend te zetten & we drinken de cacao. Dan volgen verschillende oefeningen (yoga, en rituelen uit andere culturen) die passen bij de energie van het maanteken van die maand. Ook de energie van de groep is leidend voor het vormgeven van het samenzijn.

 

Volle maan Ceremonie

Tijdens de volle maan ceremonie laten we los. Ook hier vragen we cacao ons daarbij te helpen. We verbinden met haar, en je intentie, waarna we verschillende oefeningen doen (yoga, en rituelen uit verschillende culturen) die passen bij de energie van de volle maan, waarin vergeving & dankbaarheid centraal staan.

Dat vraagt volle maan van ons: in al het licht zien wat er Nu is, voelen of dat nog past, loslaten, vergeven en dankbaar zijn voor wat je hebt mogen ervaren.

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief!

X